你所在的位置: 首页 > 正文

原木+水磨石,打造自然质朴的舒适空间

2019-07-29 点击:970

纵观近年来的房地产营销形势,传统的单一功能销售中心正在逐渐失去竞争力。专注于客户体验的“售后”模式,使客户面临核心需求和未来生活方式,并已成为一种新的趋势和共识。

这个被邀请采取室内和软设计设计的苏州中南紫云销售办公室就是在这种思想中酝酿而来的。

c00dfb9422ed408fa7d52847b66762cd

“在新兴时代的背景下,销售办公室应该能够在保留传统职能部门的同时开展更多活动。在我们的设计之初,我们通过纯材料注入了“父母活动和人类关怀”的主题。智能家具,多面布局,营造充满自然与幸福的地方,用彩色图片打开未来家居的美好想象。“设计师方磊说。

7458e42c88ee4242b1d2278be6bdac78

f19ab59e004b478db51cbffb2d13a562

设计师探索了建筑的特色,并将树屋作为核心。 “圆”的概念被展开,动态与流动的结合构成了一种雕塑感和流动性。在周围形式的重叠层中,每个功能分区都可以与树屋沟通,同时,亲子伴侣巧妙地融为一体,给予空间丰富和活力。

2146993671ac4c9885cf5f8d0fb732a3

33ff4c250d58431db4e02f24f0e24920

设计师在整体设计中始终如一地保持平衡。走进房间,我看到了质朴的原木和水磨石,它们温暖而柔软,轻松的语气诞生了。

树顶上的木格栅径向散布,地面和立面与木材相呼应。阳光透过顶部光井,内外共生,透明的丙烯酸散射,结合多维灯光,营造出节奏感,伴随着不同的光影效果。

288abf04e6244318bd2e66adb5faf2f0

2d27a1915f4d4df3a44c1df8b54829ba

此外,通过沉没的环境,高低错落使得这个更有趣。绿色象征着生命力和隐喻增长的意义。在树下,您可以探索和享受大自然的新鲜和舒适。在一定程度上,这也是苏州现代生活和园林情节的跨时间解释。

e1f20e427f524f4a9bd4254bc7b3a505

3e0ba30ce8bf4d8d85a742bfa925fb76

弯曲的水吧之后是树屋和谈判区。悬挂,交织和块面技术相结合,营造出简洁的外观和分离姿势。它还为父母和孩子之间的烘焙和手工艺提供了一个舞台,它是一种幸福和创造力的身体!

69a9f7f202dd4ec7af14a12401e86141

c783e511112f4477a91e9a0063b3592c

在谈判区,平衡的材料,形状和颜色与开放和随意的氛围相匹配。柔软舒适的沙发可以组合起来改变不同的姿势。和谐与亲密永远是同一个内涵。这背后反映了设计师对交流场景规模的控制,同时也考虑了孩子们在活动方面的深思熟虑。

40c4df7b88cc43f2a68d6dc5077e6eab

砂板区域再次延续“圆形”形状,吊灯徘徊,环形轮廓呈现出轮廓,进一步填充自然大气,同时也体现了弧线的立体感和力量感。

84e0037130914b6ea77702f645cfe493

0f92a64c0a0f4e489e2a6cea857e2fcf

955a0b7ecf7543b2852bc3e449b50748

大面积的弧形书架也包裹着树屋和水吧,书架背板使用木制格栅。层压板的内部有隐藏的灯,垂直和水平充满了秩序和细节。书架上展示了不同主题的书籍,成人或儿童可以随时选择自己的爱情。

192f2610787c437896292c49b58860cf

92b31f9b0def4dfa8fa19415a7e2e549

The staggered steps are free, the rhythm rhythm and the parcel level are more and more prominent, once again strengthening the overall response. Sitting here, enjoying the good times of parent-child reading, learning and growing together. There is a large LED screen behind the ladder book bar, which can meet the needs of audio-visual education, multimedia exhibitions, etc. and effectively expand its use efficiency and value.

25fb027cfdc54de28713cfdff1fb31a2

8fdcab1002664b0d91dc0d42ee06cece

The designer is extremely restrained in the selection of materials, the bathroom still uses a terrazzo to present a simple base, and the combination with other elements is also interesting, and the texture is simple and capable.

dda6f3613b31475c8a66a1257f507799

7fbf6b9b2c7d4e089332f5cfb6353dc9

Above the bathroom, a mezzanine is set up to set up the children's world. As a connecting link between the upper and lower spaces, the grille, stairs and slides still carry out the curved posture. Below the slide is the sea of joy, and the mezzanine is the vast cosmic sky, which inspires children's curiosity and adventure.

71b22b97c6314931b5b109abbe3eaccb

The pursuit of immersion in the mezzanine, the wall surface of different sizes, high and low undulating sphere shape, coupled with the mapping of the top stainless steel perforated plate, guide children to explore the magical planet and the future in the intertwined.

6e510a2089244e43b973d260713a1670

Suzhou Zhongnan Ziyun Sales Office is beyond the limits of the traditional sales office framework. From the parent-child relationship, the customer's imagination and feelings of life are fully taken into consideration to create a new interactive experience hall. Infuse the warmth, companionship, care and future, and in the future will give back to life, feed back to the daily life, and write a livable story!

Effect chart

f21294967f2e4c059719af19cfce0a8b

92ab0e401bf94758becb45a57c2bd939

915c41b1f68547ae9d793dacd42c965e

Floor plan

570efe9c1633457ca400cca1687f2e0a

Project Name | Zhongnan Ziyun Sales Office

xx项目位置|江苏省苏州市

开发者|中南土地苏南区域公司

项目区| 680平方米

完成时间| 2019年5月

设计公司| ONE HOUSE DESIGN Design

设计大师|方磊

553de4f128954cacb0cbac66cb001684

日期归档
深圳新闻网 版权所有© www.u4321.cn 技术支持:深圳新闻网 | 网站地图